Av7oManiA
Добре дошли във Av7oManiA !
Ето няколко причини, защо да се регистрирате !

- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари/теми.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Ще може да виждате изображенията.
- Ще може да виждате връзки/линкове.
- Ще можете да използвате Чат-а на форума.
- Ще можете да използвате всички допълнителни функции на форума.
- Ще имате право да пращате лични съобщения на другите потребители.
- Ще станете част от нашето голямо семейство.

Все още нямате регистрация ?
Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

Какво мисли тя за сексуалните ти фантазии

Go down

Какво мисли тя за сексуалните ти фантазии

Писане  Av7oManiA on Вто Яну 18 2011, 22:50

[You must be registered and logged in to see this image.]

Сексуалните фантазии са нещо напълно нормално както за мъжете, така и за жените. Дали обаче, ако решиш да споделиш някоя фантазия с приятелката си, тя ще се съгласи да я изпълни или по-скоро ще реагира зле? Ами, зависи от фантазията, момента и твоя подход.

Ние, жените, сме наясно с повечето често срещани мъжки фантазии. Знаем, че в сред тях е много вероятно да срещнем две (или повече) жени, които взаимно си доставят удоволствие на самотен плаж, докато ти случайно минаваш от там. Наясно сме и че въпреки несъмненото присъствие на лесбийски сцени във фантазиите ти, там има и други, по-простички неща като например свирка за събуждане сутрин.

Както се сещаш, жените не се отнасят по еднакъв начин към всички мъжки фантазии. И не са еднакво готови да ги изпълнят. Виж какви са шансовете ти приятелката ти да превърне някои от фантазиите ти в реалност.

1. Тройка

Фактът, че всеки хетеросексуален мъж има фантазии за тройка с две жени, е също толкова сигурен, колкото и факта, че повечето жени трудно биха направили нещо такова за приятеля си.

Мисълта, че искаш още една жена в леглото, буди у нас мисли от сорта на „Аз не съм му достатъчна”, „Аз не го възбуждам”, „Аз не съм достатъчно добра в леглото” и т.н.

Затова, ако решиш да споделиш тази фантазия на приятелката ти, трябва да си сигурен, че двамата си имате достатъчно доверие и се познавате и разбирате достатъчно добре. Както и че имате еднаква доза сексуален авантюризъм. В противен случай рискуваш да стигнеш до не много приятна дискусия.

Би могъл да пробваш по-безопасен вариант, в който да поканиш въображаема жена в леглото под формата на еротична история. Но имай предвид, че жените са достатъчно нерационални, за да ревнуват и от това, така че бъди внимателен.

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 40%.

2. Анален секс

Той е фантазия за много мъже, тъй като много жени не се съгласяват да го превърнат в реалност. Опасенията, че може да е болезнено, некомфортно, нехигиенично и като цяло неприятно, спират не малко жени да експериментират с аналния секс.

Хубавото на тази фантазия е, че приятелката ти най-вероятно няма да се почувства обидена, ако й я споделиш. Много е вероятно и тя да си го е мислила, както и да е любопитна да го пробва, ако не го е правила досега.

При всички случаи не настоявай, ако тя е твърда в отказа си. Ако обаче се колебае и ти усещаш любопитството й, можеш да увеличиш шансовете си, като й обещаеш, че ще бъдеш много внимателен, че ще я оставиш тя да контролира нещата и че ще използвате толкова лубрикант, колкото е необходимо.

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 70%.

3. Да я гледаш, докато тя мастурбира

Фактът, че това те възбужда, най-вероятно ще я поласкае и ще я накара да се чувства силна, затова споделянето на тази фантазия не крие някаква особена опасност за отношенията ви.

Проблемът тук е, че мастурбацията е нещо доста интимно за една жена и за повечето от нас допускането на друг човек до това интимно изживяване не е много лесно. Затова започни внимателно. Най-добре го направи по време на секс – вземи ръката й и я сложи на клитора й. Най-добре го направи в поза, в която тя е с гръб към теб, и в момент, в който знаеш, че тя иска да я докоснеш точно там. Дръж ръката си върху нейната и я остави тя да определя темпото и силата на натиска. След това махни ръката си и й кажи, че искаш тя да остави своята там. Кажи й, че това ти харесва. Тя може и да я махне, но може и да я задържи. Важното е, че не се чувства притисната да прави каквото и да било.

Ако малко по малко я накараш да се отпуска по този начин, може някой ден тя да реши да те изненада с пълната шоу програма.

Ако обаче усетиш, че на нея и е некомфортно да се докосва пред теб, не я притискай. Отдръпни се и изчакай – много е вероятно след известно време тя сама да се отпусне, след като вече знае за тази твоя фантазия.

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 70%.

4. Да я гледаш с друг човек

Това е интересна фантазия, която обаче повечето жени трудно ще разберат. Воайорството е напълно разбираемо в случаите, когато искаш да гледаш приятелката ти да се докосва с друга жена. Виж, вариантът, в който приятелката ти е интимна с друг мъж, което също е форма на тази фантазия, би накарал повечето жени да погледнат доста изненадано.

Като цяло тя няма да се почувства заплашена от такава твоя фантазия, защото не ти, а тя е с друг човек. Поради тази причина за приятелката ти може да е интересно да си поговорите за нещо такова, но вероятността то да се случи е минимална.

Причината е проста – този тип визуална стимулация е възбуждащ за мъжете, не за жените. Със сигурност има изключения – има двойки, за които сексуалното разнообразие и споделяне, суингът и други подобни неща са напълно нормални. Но в реалния живот това са редки случаи.

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 20%.

5. Да направиш порно с нея в главната роля

Това може да й се види както забавно, така и притеснително. Фактът, че искаш да я снимаш в еротично клипче, няма как да не я поласкае и да не погъделичка самочувствието й. Само че притесненията често са доста: как ще изглежда, какво ще стане с филмчето после, дали някой няма да попадне на него и т.н.

Хубавото е, че тя няма да се обиди от такава твоя фантазия. Ако обаче искаш да я убедиш да я изпълни, ще трябва да си внимателен и да действаш постепенно. Започни със снимки, преди да преминеш към видеото, и в началото не снимай лицето й. Дай й и на нея да те снима – това също ще й помогне да се отпусне.

При всички случаи спазвай две основни положения: не я снимай без нейно съгласие и не показвай филмчетата на никого.

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 60%.

6. Да играете роли

Това е една от фантазиите, които са еднакво популярни сред мъжете и сред жените. Да се представяш за друг човек е начин да се отпуснеш и да освободиш най-дивата си страна, да не говорим, че е и начин за поддържане на сексуалното разнообразие. Мисълта, че приятелката ти може да е свенлива ученичка в петък вечер и развратна съблазнителка в кожени дрехи и високи токчета в събота вечер, определено не предполага скучен сексуален живот. Това важи и за нея – в реалния живот ти може да не си полицай, обаче чифт белезници от секс шопа ще ти помогнат да влезеш в роля, да задържиш малката мръсница и да я разпиташ по не много прилични начини.

Можете както да планирате игрите си, така и просто да се снабдите с някои тривиални неща – като белезниците – за случаите, когато спонтанно ще ви се прииска да направите нещо по-различно. Можеш ти да й избереш костюмче и да й го подариш, а можеш и ти самият да се преоблечеш, ако смяташ, че това ще й хареса (не забравяй все пак, че при жените фантазиите не са толкова визуални и за нея по-важно ще е да влезеш в ролята си с действия, отколкото външно.)

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 80%.

Как да споделяш фантазиите си с нея

Вероятно сам се сещаш, че ако си фантазираш за бърз секс със съседката в асансьора, това е нещо, което е по-добре да задържиш за себе си. Фантазиите, които споделяш с приятелката си, трябва да са такива, които ще харесат и на нея – само в този случай това споделяне ще доведе до взаимно удоволствие.

Ако имаш съмнения дали приятелката ти ще реагира добре на фантазията, която искаш да й споделиш, започни с намеци, не директно, за да прецениш отношението й, без да рискуваш това да доведе до скарване.
Най-важното при превръщането на каквато и да е фантазия в реалност е това да става по взаимно съгласие. И не говоря за съгласие, в която тя процежда през зъби „Добре!”, когато ти й предложиш да поканите най-добрата й приятелка с вас в леглото. Говоря за пълно съгласие, при което и двамата се чувствате еднакво комфортно с нещата, които правите в леглото.

Източник: vratovrazka.bg

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
ОпИтВаМ сЕ дА БъДа СпРаВеДлИв и МиЛоСтИв нО кОгАтО мЕ пРе*бат сТаВам зВяР Див !!! ™

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Av7oManiA
Администратор
Администратор

Кара : Внимателно !
Брой мнения : 914
Точки : 2722
Репутация : 21
Настроение : Празнично
Регистрация : 14.12.2010
Местожителство : Бахамите

https://www.facebook.com/Av7oManiA http://twitter.com/#!/Av7oManiA

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите