Av7oManiA
Добре дошли във Av7oManiA !
Ето няколко причини, защо да се регистрирате !

- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари/теми.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Ще може да виждате изображенията.
- Ще може да виждате връзки/линкове.
- Ще можете да използвате Чат-а на форума.
- Ще можете да използвате всички допълнителни функции на форума.
- Ще имате право да пращате лични съобщения на другите потребители.
- Ще станете част от нашето голямо семейство.

Все още нямате регистрация ?
Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

Връзка с по-млада жена

Go down

Връзка с по-млада жена

Писане  Av7oManiA on Съб Фев 05 2011, 11:23

[You must be registered and logged in to see this image.]

Не с 2 години по-млада. А с 10-20. Всички сме виждали такива връзки, най-вече при успешните, богати и известни, не много млади мъже. Той е на 40, тя е на 20. Звучи добре, защото дава надежда на мъжете, че и на средна възраст можем да си намерим младо и секси гадже.

Само че не всичко в такива връзки върви по мед и масло и причините за това са съвсем логични. Ето няколко неща, които са потенциални проблеми при връзките на мъже с жени, които са 10-20-30-40 (и дори повече) години по-млади от тях:

1. Несигурност

Логиката казва, че колкото по-млада е една жена, толкова по-малка е вероятността да е имала тежки раздели, трудни връзки и други подобни видове емоционален багаж. Само че не е точно така.

Да, тя е млада и сравнително невинна, само че именно липсата й на опит и възрастта й могат да я направят несигурна по отношение на теб. Което може да доведе до ревност, вкопчване в теб и разни други такива нежелани неща.

2. Материализъм

Представи си една секси мацка на 22 години и двама мъже – единият на 25, другият – на 40. Логиката показва, че момичето би трябвало да е привлечено по-скоро от по-младия мъж – близка възраст, близки интереси и т.н. ОК, обаче точно това момиче си харесва мъжа на 40. Защо? Може да звучи малко грубо, но отговорът в повечето случаи е: пари.

Най-общо казано, с възрастта един мъж става все по-добре осигурен материално. И в много случаи онова, което привлича младите жени в по-възрастни от тях мъже, е социалният статус. Което в началото може и да не е проблем за мъжа, но сам се сещаш, че връзка на подобна основа няма как да е особено щастлива.

3. Разлика в интересите

Различните поколения имат различни вкусове, интереси и виждания за живота. Един човек на 35-40 години най-вероятно намира за забавни различни неща в сравнение с човек на 20 години и това е напълно естествено.

Затова, ако си решил да се срещаш с момиче, което е значително по-младо от теб, имай предвид, че има огромна вероятност да се окаже, че двамата нямате много общи неща. Което също е лоша основа за връзка.

4. Разлика в начина на живот

По-младите жени в повечето случаи нямат особено много задължения. Нямат деца, често не са започнали още да изграждат кариера и като цяло са по-свободни. Нямат проблем да излизат всяка вечер, включително през седмицата, и да се забавляват до сутринта.

Това звучи забавно, но след една определена възраст на мъжете този начин на живот не им понася. Работата, ранното ставане и всевъзможните задължения не позволяват на един мъж над 30-годишна възраст да прекарва нощите си по заведенията. Което е още една разлика в интересите и, следователно, потенциален проблем.

5. Сексът е нестабилна основа

Да си го кажем честно – в 99% от случаите сексът е основната причина, поради която един мъж би имал връзка с по-млада от него жена. Само че сексът не може да бъде основа на връзка. Той може да е причина за малко неангажиращо забавление, нищо повече.

Ти решаваш

Разбира се, изборът е изцяло твой. Не всички връзки с по-млади жени завършват зле. Просто имай предвид потенциалните проблеми. Също така, постарай се да вземеш решението за такава връзка с главата и сърцето си, а не с някоя друга част от тялото (жокер: която се намира под кръста).

Източник: vratovrazka.bg

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
ОпИтВаМ сЕ дА БъДа СпРаВеДлИв и МиЛоСтИв нО кОгАтО мЕ пРе*бат сТаВам зВяР Див !!! ™

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Av7oManiA
Администратор
Администратор

Кара : Внимателно !
Брой мнения : 914
Точки : 2722
Репутация : 21
Настроение : Празнично
Регистрация : 14.12.2010
Местожителство : Бахамите

http://www.facebook.com/Av7oManiA http://twitter.com/#!/Av7oManiA

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите