Av7oManiA
Добре дошли във Av7oManiA !
Ето няколко причини, защо да се регистрирате !

- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари/теми.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Ще може да виждате изображенията.
- Ще може да виждате връзки/линкове.
- Ще можете да използвате Чат-а на форума.
- Ще можете да използвате всички допълнителни функции на форума.
- Ще имате право да пращате лични съобщения на другите потребители.
- Ще станете част от нашето голямо семейство.

Все още нямате регистрация ?
Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

Защо тя ти отказва секс

Go down

Защо тя ти отказва секс

Писане  Av7oManiA on Вто Яну 18 2011, 22:54

[You must be registered and logged in to see this image.]

Едно от хубавите неща на сериозната връзка е редовният секс. Понякога обаче се оказва, че именно това хубаво нещо ти е отказано. Приятелката ти внезапно е решила, че не иска да правите секс. Използва факта, че сексът е нещо твърде важно за всеки мъж, и превръща този факт в свое оръжие. Нещо, което със сигурност ти се вижда нечестно.

Защо се е случило така и какво можеш да направиш? Ето няколко възможни причини, поради които една жена може да отказва секс на мъжа до себе си, както и какво можеш да направиш във всеки един от тези случаи.

Ядосана ти е

Това вероятно е най-често срещаната причина, поради която една жена отказва секс на гаджето си. Ако си я ядосал по някакъв начин, на нея й е много трудно да превъзмогне яда си и да скочи в леглото. И в известен смисъл те наказва, като не ти дава нещо, което знае, че искаш. За жените е много по-трудно да правят секс, когато са под влияние на негативни емоции – ярост, тъга, умора, стрес, раздразнение, – отколкото за мъжете.

Решението

Разбери какъв е проблемът и се опитай да го решиш. Понякога това може дори да не е толкова трудно – дори и само признанието, че си сгрешил, може да й е достатъчно. Друг път може да се наложи и да проведете дълъг разговор на тема чувства. Това може да не е най-приятното прекарване, но е единственият начин да разрешите проблема и тя да спре да те наказва, като ти отказва секс.

Иска нещо от теб

Това може да ти звучи много нечестно от страна на жените, но не е никак невъзможно – отказът да прави секс с теб може да е начин, по който тя иска да получи нещо. Нещо, което ти отказваш да й дадеш или да направиш. И в повечето случаи става дума за нещо голямо. След като тя ти е казала, че го иска, молила те е и ти я докарвала всевъзможни доводи, е решила да опита да те принуди, като ти спре секса.

Решението

Най-лесното е да й дадеш това, което иска. Ако обаче това не е възможно (или ако е възможно, но ти не искаш да го направиш, за да не я окуражиш да продължи да използва лишаването от секс като оръжие срещу теб), тогава ти остават два варианта. Или й даваш нещо подобно на това, което иска, или се опитваш спокойно и разумно да й обясниш, че не е права. Ако и тези неща не сработят, пробвай да се оттеглиш и да я оставяш сама да достигне до заключението, че не е права. (През това време на теб може да ти се наложи да пробегнеш до вярната си дясна ръка.)

Отегчена е

Хората като цяло не рядко се чувстват неспокойни, когато трябва да говорят за секс. Жените – още повече. Особено ако има някакъв проблем. Ако по някаква причина тя се чувства недоволна и отегчена от секса, който правите, има вероятност тя да предпочете да спрете да го правите, отколкото да започне да ти обяснява какъв е проблемът.

Решението

В този случай можеш да пробваш да предложиш нещо ново в леглото. Пробвай например да я заведеш в секс шоп – там могат да ви дойдат различни идеи, а и можете да си купите нещо, което и на двамата ви харесва. Ако тя види, че ти полагаш усилия, за да разнообразиш нещата, това може да я накара отново да те допусне до себе си.

Има нужда от самодоказване

Ако по някаква причина тя се нуждае от това да докаже собствената си власт – над теб и над връзката ви, – да ти спре секса изглежда като добър начин да го постигне. Като цяло жените смятат, че именно този аспект на една връзка – сексът – е най-много под техен контрол. Затова тя ще го използва, за да се почувства силна. Една възможна причина е, че мацката не се чувства достатъчно уверена в друг аспект от живота си – може например да има твърде строг шеф, властна най-добра приятелка или твърде загрижена майка.

Решението

Кажи й – и й го покажи, – че е добра в леглото. Ако успееш да я накараш да повярва, че е тигрица между завивките, това може да я накара да разбере, че няма какво да доказва.

Изморена е

Тривиално и може би тъпо от гледна точка на мъжете, които доста рядко са уморени за секс. Само че е напълно възможно една жена да ти отказва секс, защото останалите неща в живота й са твърде изморителни, както и защото ти искаш да го правите по-често, отколкото тя иска.

Решението

Помогни й да се отпусне. Направи й масаж, приготви й гореща вана и любимата й вечеря, не я карай да прави нищо. Когато е отпочинала, тя много по-лесно ще се настрои за секс. Друг вариант е да бъдеш абсолютната щедрост, като посветиш една нощ само на нейното удоволствие, без да я караш да прави нещо в замяна. Така има вероятност следващия път тя сама да поиска да върне услугата. Добави към това и малко намаление на честотата – не отивай при нея всеки път, когато си възбуден, а взимай нещата, така да се каже, в собствените си ръце. Така ще свалиш напрежението от нея и тя няма да се чувства длъжна всяка вечер да бъде отзивчива към желанията ти.

Изневерява ти

Това също може да е причина да не ти дава секс – тя просто го получава другаде. Разбира се, липсата на секс за някакъв период от време и като цяло промените в сексуалния ви живот не са достатъчни, за да започнеш да я подозираш в изневяра.

Решението

Ако имаш и други причини за подозрения освен липсата на секс, най-добре е да поговориш с нея спокойно и да й кажеш за притесненията си. Ако се окажеш прав, тогава е време да решиш дали искаш да оправите нещата или предпочиташ да продължиш напред без нея.

Не позволявайте липсата на секс да замести комуникацията

В момента, в който имате някакъв проблем, най-добре е да говорите за него. Ако нещата стигнат дотам, че се налага тя да ти отказва секс, за да комуникира с теб, значи отдавна е време да опитате традиционния начин – да седнете и да обсъдите проблемите.

Източник: vratovrazka.bg

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
ОпИтВаМ сЕ дА БъДа СпРаВеДлИв и МиЛоСтИв нО кОгАтО мЕ пРе*бат сТаВам зВяР Див !!! ™

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Av7oManiA
Администратор
Администратор

Кара : Внимателно !
Брой мнения : 914
Точки : 2722
Репутация : 21
Настроение : Празнично
Регистрация : 14.12.2010
Местожителство : Бахамите

https://www.facebook.com/Av7oManiA http://twitter.com/#!/Av7oManiA

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите