В момента е: Съб Яну 19 2019, 21:35

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
Общи правила на Av7oManiA !
1. Спазвайте поне елементарната етика и толерантност при общуването с други човешки същества. Не се приемат нападки и обиди по какъвто и да е начин (постове, ЛС, аватари, подписи и т.н.) и към какъвто и да е потребител. Лични дискусии може да водите на ЛС.
2. За да пишете и отговаряте на мнения и теми в Форума трябва да сте регистриран потребител.
3. Осмислете добре какво точно искате да напишете и дали постът ви ще бъде в подходящия раздел.
4. Задължително е да се пише на българската азбука, спазвайки граматическите и синтактични правила.
5. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е новите теми в разделите да имат ясни и кратки заглавия и описания, за да може потребителите лесно да се ориентират.
6. Старайте се да се придържате максимално близо до основната тема на поста. При повече от 3 (три) отклонения ще последва предупреждение и ключ. Впоследствие и изтриване.
7. Постове и теми, които имат еднакво съдържание и се повтарят, ще бъдат изтрити и ще бъде оставено само 1 (едно) копие, като повтарящите се теми ще бъдат съединени.
8. Теми, които не са на мястото си в раздела, ще бъдат премествани по преценка на модератори и администратори. Възможно е да последва предупреждение за съответния потребител след 3 (три) последователни нарушения.
9. За всякакви оплаквания, проблеми, съвети и т.н. може да изпращате лични съобщения на Администраторите и Модераторите.
10. Ако препечатвате текстове, слагайте линкове към оригинала или посочвайте източника.
11. Всякакви опити за реклама без знанието и разрешението на администратора на форума са забранени !
12. Използването на религиозни и политически материали, материали изобразяващи жестокост, насилие и порнография са АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНИ!
13. Конфронтацията с ръководството и безсмислени спорове с него относно правилата няма да доведе до нищо друго освен предупреждения, ограничения или бан.
14. И не на последно място - забавлявайте се !
Правила, свързани с публикуването на обяви !
1. Задължително е обявите, които пускате за продажба на МПС да следват ТОЗИ образец и да са максимално изчерпателни откъм информация.
2. Забранено е "ъп"-ването на теми, по-често от 48 часа! Следва предупреждение !
3. Обяви, които не са пуснати по образеца може да бъдат изтрити.
4. От заглавието или описанието на темата трябва да става ясно какво се продава или купува.
5. Обявата не може да бъде директен линк към друг сайт, където е пълното описание.
6. Забранени са коментари, при които няма реален интерес към обявата. А именно мнения от типа на "Стахотна кола...", "Успех", "Много е скъпо" и т.н.
7. Обяви, на които не е отговорено в рамките на 30 дни се трият автоматично.
8. Всяко нарушение на правилата ще бъде санкционирано!
* Администрацията си запазва пълното право да променя правилата.